Laura Perez Castaño

Biografia

Vaig néixer a Barcelona l’any 1982. Sóc mare d’una nena estupenda i filla de pares extremenys que m’han ensenyat honestedat, humilitat i rigor.

Vaig estudiar periodisme però aviat em vaig vincular a la cooperació internacional, professió que m’ha donat l’oportunitat de viure a Llatinoamèrica més de tres anys. He treballat i cregut sempre en el municipalisme i ho segueixo fent ara com a Regidora a l’Ajuntament de Barcelona.

Tinc estudis en cooperació internacional, justícia de gènere i violència en espai públic i sóc una convençuda feminista. Treballo cada dia perquè el masclisme desaparegui i s’obri espai a un moviment transformador, emancipador i molt més just, que és el feminisme.


Motivació

Ja fa més de quatre anys que em vaig apropar al projecte Podem des de diferents espais feministes, tant a nivell local com estatal. Vaig creure llavors i segueixo creient ara que Podem és una eina revolucionària capaç de trencar amb dinàmiques imposades des de les elits, capaç de remoure i representar voluntats populars des de les bases.

He participat en molts espais de Podem, he conegut a grans persones en aquest temps i he après molt. Per això, m’animo, juntament amb un gran equip de persones, a seguir construint amb força un Podem per Barcelona que ajudi a revalidar l’èxit electoral de 2015. Per millorar la vida de la gent, per lluitar contra les desigualtats, per fer polítiques valentes.