Ivan Kudryashev

Biografía

Vaig ser un dels últims nens que van néixer a la URSS i des dels 12 anys que visc a Barcelona. Vaig començar estudiant programació a la UPC i ara mateix estic acabant els meus estudis de Grau en Economia a la UB, encara que on més he après sobre les noves tecnologies ha sigut a les associacions juvenils.

Porto treballant des dels 20 anys i, encara que ara mateix gaudeixo d’un contracte estable, he vist com la reforma laboral converteix els contractes d’obra i servei en una forma d’estalvi de seguretat social pels empleadors. I porto els mateixos anys als diferents moviments socials, primer a les protestes virtuals contra la Llei Sinde i després al 15M i el moviment estudiantil. Estic a Podem des de 2015, ajudant a les xarxes socials al partit i participant al cercle Jove de Podem Barcelona.


Motivació

Crec en la necessitat d’una eina útil i potent que permeti convertir en realitat les necessitats de la gent: un sostre propi i mitjans necessaris per tenir una vida digna. Després de passar per diversos moviments socials, crec que aquesta eina és un partit polític pels de baix fet per la ciutadania.

Un dels meus millors professors al Batxillerat va dir que la política és un art noble si no es converteix en professió. Crec en un Podem on tothom pugui trobar el seu lloc on ser útil al canvi que necessitem, tingui el temps que tingui. Crec en un Podem fort i amb discurs propi que permeti mantenir l’alcaldía de Barcelona. Sé que podrem superar la hegemonía de les dretes per canviar el sentit comú perquè les nostres filles puguin anar a una universitat gratuïta, gaudir d’una renda básica, i viure en un món lliure de contaminació i de jornades de treball exhauridores.