Ana María Sánchez Martín

Biografia

Vaig néixer a Barcelona i he viscut en diferents barris de la ciutat.

Sóc llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat Autònoma de Barcelona des del 1984.

Vaig fer un curs de Postgrau “Aplicacions informàtiques a l’educació” a la UOC-Rosa Sensat l’any 2005.

Sóc funcionària docent del Departament d’Ensenyament des de l’any 1994.

He exercit la tasca docent en diferents instituts de secundària i actualment treballo com a professora de l’àmbit de comunicació en un centre de formació de persones adultes de la ciutat de Barcelona.

Vaig iniciar la meva activitat en política a Procés Constituent, on vaig col·laborar en la Sectorial d’Educació. Aviat em va convèncer més el projecte de Podem i me’n vaig fer militant l’any 2014.

Sóc membre del Cercle d’Educació de Catalunya i del Cercle Estatal d’Educació des de l’any 2016.

L’any 2017 vaig col·laborar en el Consell d’Àrea d’Educació de Podem Catalunya.


Motivació

El meu objectiu és contribuir a fer un partit al servei de la gent. Una organització on la gent no només tingui espai per reivindicar i protegir els seus drets fonamentals, sinó també un lloc on empoderar-se com a ciutadana i ciutadà. Per això necessitem un Podem fort i autònom amb capacitat d’arribar directament a la ciutadania amb el seus projectes polítics i programes de formació; un Podem Barcelona fet des dels cercles, des dels barris i des de les necessitats quotidianes.

El feminisme és un eix central perquè ens ensenya que el poder s’exerceix com a capacitat per a gestionar en funció del bé comú.