Implica’t en campanya!

Implica’t en campanya!

Les eleccions del 26 de maig a Barcelona seran decisives per moltes raons. L’onada reaccionària ha de trobar un fort mur de contenció a la nostra ciutat, mentre que el canvi polític al nostre país necessita victòries que demostrin que sí que es pot posar els interessos de la gent comuna al centre.

Tenim un repte crucial, que és el de garantir que el govern de la gent a Barcelona continuï assenyalant un horitzó d’esperança. Necessitem tota la força de la nostra organització per continuar situant Barcelona com a un dels principals referents polítics d’emancipació social i multiplicar, entre totes i tots, les forces de cara a la campanya.

Ara ha arribat el moment i necessitem més que mai la mobilització i organització dels espais d’activisme. Et convidem a implicar-te en campanya en alguns dels següents espais oberts a tota la militància:

Implica’t en campanya

Porta a Porta

El 2015 vam arribar a l’ajuntament de Barcelona contra tot pronòstic i amb l’esforç de molta gent. Ara tampoc ens podem quedar a casa perquè ens hi juguem molt. Vam guanyar preguntant a les places i volem seguir escoltant tots els veïns i veïnes de la ciutat, per saber què en pensen, com veuen la ciutat, què cal millorar. Es tracta de fer allò que millor sabem fer, la política a peu de carrer, la més propera, la dels que coneixem els nostres barris pam a pam.

Ja fa més de sis mesos que centenars d’activistes ens hem organitzat i estem anant barri a barri, edifici a edifici, veí a veïna, a parlar i escoltar-nos. Escoltar preocupacions i necessitats, però també històries d’agraïment, de valentia i d’esperança, històries personals que moltes vegades ens emocionen.

Si t’agrada conèixer gent i ens vols ajudar, apunta’t i fes una cosa radical: parla amb el teu veïnat!

Implica’t

Circuit Desborde

Uneix-te al grup encarregat de fer accions i activitats creatives i suport logístic: projeccions, calçotades, paradetes, xerrades, metrades, concerts… i moltes coses més que se’ns acudeixi! Ens reunirem tots els dilluns a la seu de Barcelona en Comú.

Implica’t

Ciberactivisme

La campanya de les eleccions també es dóna a les xarxes, i és per això que el col·lectiu SomComuns (el nostre col·lectiu de ciberactivisme Comuner) ens ajuda a empoderar-nos digitalment. Sabem que tindrem molts mitjans de comunicació en contra i els nostres adversaris (tant els polítics com les grans empreses que els manen) invertiran moltíssims diners en la campanya contra nosaltres. Nosaltres però comptem amb la força de la gent. No importa el nivell o l’expertesa que tinguis, la teva aportació serà fonamental!

Implica’t

About the author

Podem Barcelona administrator

Leave a Reply