Benvinguts

ByPodem Barcelona

Benvinguts

Avui estem d’enhorabona i volem començar el cap setmana amb una gran notícia. Donem la benvinguda als tres nous consellers que a partir d’ara entren a formar part del Consell Ciutadà Municipal de Podem Barcelona. 

Els tres companys s’incorporen al màxim òrgan de representació dels inscrits i inscrites de Podem Barcelona en un moment clau per a la nostra organització. Falten menys de tres mesos per a les eleccions del 26 de maig i ara més que mai necessitem seguir sumant forces amb l’objectiu de revalidar l’alcaldia a la nostra ciutat quatre anys més.

Amb aquestes tres persones, el Consell Ciutadà Municipal passa a estar format per un total de 14 dones i 13 homes, per la qual cosa mantenim el criteri de paritat amb què es regeix la nostra organització. Podeu veure els perfils de les persones que componen l’actual direcció de Podem Barcelona a la nostra pàgina web.

A Barcelona, Podem!

About the author

Podem Barcelona administrator

Leave a Reply